Bergmans Bokstäver från Eskilstuna består av makarna Lotten Bergman & Olle Bergman, frilansskribenter och föreläsare. Vi skriver, redigerar, informerar samt leder utbildningar inom språk och kommunikation för kunder i hela landet.

Här följer fyra goda skäl till att välja oss som föreläsare:

  • Vi har stor praktisk erfarenhet och skriver och redigerar varje dag.
  • Vi har varit anställda precis som ni – vi vet hur det är på kontorsgolvet.
  • Vi flummar inte – vi lär ut ett hantverk.
  • Vi har roligt! (Och försöker se till att ni också har det.)

Vår affärsidé
Att erbjuda tjänster när det gäller att överföra och producera texter, verbovisuell information samt muntlig information på ett lättbegripligt, effektivt och korrekt sätt, dvs. på mottagarens villkor.

Textuppdrag     Information     Utbildning