Tack för senast! Som jag skrev till Lisbeth A.S.: ”På det hela taget var det en väldigt lyckad vistelse i Norrköping — trevliga människor, fint väder och lyckade föreläsningar. Jag lyssnade på fågelsång, såg vackra hus, besökte kyrkan och pratade länge med ägaren till en byggmodellsaffär (mitt stora intresse när jag var barn). Pecha Kucha-arrangemanget var väldigt trivsamt — arrangörerna har börjat bli rutinerade vilket gör att tillställningen är proffsig och avslappnad på samma gång. Strand Hotel är för övrigt ett väldigt charmigt hotell — Lotten och jag bodde i sviten med utsikt över Motala ström!”

/Hälsningar

Olle B.

Föreläsningsbilder

• 5 TIPS för bättre PowerPoint-presentationer

Boktips

(Länkar går till Amazon.co.uk eftersom de har gott om information – samtliga titlar går att beställa via t.ex. Bokus och AdLibris)